Jaarplaatsen

Wilt u graag blijven kamperen maar bent u het vele reizen en het opbouwen en afbreken van voortenten beu? Of misschien heeft u als toeristische gast het wel zo naar uw zin op camping Kikmolen dat u hier vaker van de natuur en rust wilt genieten? Speciaal voor u beschikken wij dan over jaarplaatsen voor sta- en toercaravans. Het voordeel is dat u niet constant in de weer bent maar enkel naar ons moet rijden en voor u dan direct het weekend of de vakantie begint!

De jaarplaatsen starten eind maart en lopen door tot 31 oktober, zijn elk minimaal 100m2 groot en beschikken over privacy. Uiteraard is uw staplaats buiten deze periode gewoon bereikbaar.

Alle jaarplaatsen beschikken over elektriciteit (6A), waterkraantje, vuilwaterafvoer en in sommige gevallen over kabel tv. Gebruik van de centrale voorzieningen zoals zwembad, restaurant, café, winkel, wasserette, speeltuintjes maar ook animatieteam voor de kinderen is natuurlijk inbegrepen. Neem gerust contact met ons op over de nog beschikbare jaarplaatsen of laat u alvast op de wachtlijst plaatsen voor komend seizoen!

Klik hier voor een overzicht met onze tarieven of contacteer ons.

Comments are closed.